If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дръжка - 42 лв. от магазина на Ал. Стамболийски до реката. .
Мерси , Тренди сещам се за магазина всеки път минавам покрай него като ходя на работа
А иначе BASS зная какво имаш в предвид, както и това че годината на производство не винаги е същата като годината на регистрация , но все пак благодаря
Задължително провери ВИН-а защото тази автокъща е от най-съмнителните след дупнишките, повечерто са от морги и са от по 2-3 коли в едно, гледам че няма голямо несъотвтествие между състоянието на интериора и екстериора , но там няма кола на по 300000
Дръжка - 42 лв. от магазина ... Да не забравиш, че се боядисва в цвета на колата обикновено (20 лв - шпрейчето 400 мл и 7 лв - лака) .
@Crazy^Chi
Лятото си купих фабрично боядисана черна от Варна.
В темата Ремонти раздел 155 има доста посочени цени на части и труд.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Ходих преди около 3 седмици с един приятел да я гледам тази кола. Той лично отдавна има 155 а и работи като автотенекеджия. Огледа я и като почна да разпитва типа в автокъщата това защо е така онова защо не е така и онзи почна само да заеква. Според него колата е не много удряна и определено лошо пребоядисана. А и на всички стъкла пишеше 93 година. Крайната му препоръка беше да не я взимам. Но все пак решението си е твое.
Ходих преди около 3 седмици с един приятел да я гледам тази кола. Той лично отдавна има 155 а и работи като автотенекеджия. Огледа я и като почна да разпитва типа в автокъщата това защо е така онова защо не е така и онзи почна само да заеква. Според него колата е не много удряна и определено лошо пребоядисана. А и на всички стъкла пишеше 93 година. Крайната му препоръка беше да не я взимам. Но все пак решението си е твое.
Колега ама вземи уточни за коя говориш....тая дето БатВас я пусна или предишната
Виноват. За предишната става въпрос. А и още нещо ако мога да добавя може би е удачно когато имаш насреща си регистрирана вече кола да хвърляш по едно око и какви граждански са правени на колата. Поне това става лесно в интернет http://www.fsc.bg/
Хммм направо ме разколебахте момчета ... но при всички случаи ви благодаря за присърце взетата ми молба ... за съвети Все пак ще отида да я погледна с мойте майстори като внимателно ще гледам годинките по стъклата ... , ако се окаже че не е читава ... шанс ... може и да не е все пак Алфа бъдещата ми колица ...
Хммм направо ме разколебахте момчета ... но при всички случаи ви благодаря за присърце взетата ми молба ... за съвети Все пак ще отида да я погледна с мойте майстори като внимателно ще гледам годинките по стъклата ... , ако се окаже че не е читава ... шанс ... може и да не е все пак Алфа бъдещата ми колица ...
Голямо БЛАГОДАРЯ на всички !
Ти не се отчайвай толкова бързо
Аз от 4 месеца търся кола на жена ми и още не съм намерил Почва да мисли че я будалкам вече
Виж тази втората, но и тя не ми мяза на 95', но трябва да се провери на място А и с тези 183к.с. и "пининфарина" .... нямам думи
Гледам че е ниска, което е много добре ако не е правено тук Има си и джанти, абе добре изглежда
Свали и нейният ВИН, за да я чекнеме и ако решиш някой ще дойде с теб да я огледа
...тази е определено е в пъти по-добра от първата... Поне на примависта изглежда така. Но пък освен всичко др. аз лично предпочитам да купя кола от частно лице отколкото от автоджамбазин... Последните са си направо криминални типове за мен (да ме извиняват колегите, които се занимават с това!!!... мое мнение!!!)
...а и колата има вид на такава, за която са полагани грижи.
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
...тази е определено е в пъти по-добра от първата... Поне на примависта изглежда така. Но пък освен всичко др. аз лично предпочитам да купя кола от частно лице отколкото от автоджамбазин...
...а и колата има вид на такава, за която са полагани грижи.
тазци точно мога де хвана на бас че е пребоядисвана в бг
и тия 183 кс???
дайте малко инфо за този ВИН, моля!
ZAR1670000025253
...да видим от тук какво ще излезе
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment